Olemme keränneet yhteen muutamia yleisimpiä palvelusta saamiamme kysymyksiä. Ellet löydä vastausta täältä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Palvelussamme mukana olevat artistit eivät kuulu mihinkään tekijänoikeusjärjestöön, joten järjestöillä ei ole oikeutta kerätä korvauksia artistiemme puolesta. Olemme tehneet lisenssisopimuksen suoraan artistiemme kanssa ja tilitämme musiikin käytöstä korvauksen suoraan artisteille. Tästä syystä sinun ei tarvitse maksaa tekijänoikeuskuluja, me hoidamme ne puolestasi. Meidän mielestä tapamme toimia tukee pieniä artisteja, suuria unohtamatta. Näin jokainen saa musiikistaan tasapuolisesti korvauksen.

Boxjam vastaa kaikesta palvelun kautta soitettavasta musiikista. Näin ollen asiakas voi huoletta soittaa Boxjamin tarjoamaa musiikkia tiloissaan. Muista irtisanoa TEOSTO/GRAMEX sopimuksesi jotta et maksa turhasta. Musiikin esityskorvaukset on sisällytetty palvelun kuukausimaksuun.

Olemme karsineet toiminnastamme kaikki turhat kulut pois ja huomioineet ne hinnoittelussa. Tavoitteemme on mahdollistaa jokaiselle musiikinsoitto tiloissaan eikä hinta saa olla tälle este. Me myös sisällytämme kaikki asiakkaan kulut yhdelle kk-laskulle. Ennen laskuja tekijänoikeuskuluista tuli miten sattuu, ja mistä sattuu, jolloin kokonaiskulu yleensä asiakkaan päässä hämärtyi.

Mikäli käytössäsi on Boxjam-päätelaite, musiikki soi nettiyhteyden katketessakin. Suosittelemmekin päätelaitteen hankintaa jos nettiyhteytesi on hidas tai epävakaa. Selainpohjainen palvelu toimii kuten muutkin verkon suoratoistopalvelut ja on riippuvainen katkeamattomasta nettiyhteydestä.

Palvelustamme löytyy valmiita soittolistoja jotka voit asettaa soittoon sellaisenaan tai voit tehdä soittolistan itse selaamalla soittolistoja. Autamme mielellämme oikean soittolistan löytämisessä ja saat meiltä soittolistojen suunnittelun myös palveluna. Yrityksesi brändin rakentamisessa ja asiakasviihtyvyyden kannalta oikealla musiikilla on suuri merkitys.

Voit. Boxjam-päätelaitteen avulla voit lisätä soittolistallesi myös mainoksia. Tämä on todettu tehokkaaksi tavaksi kertoa kampanjoista ja tarjouksista asiakkaille silloin kun he ovat jo tiloissasi valmiina ostamaan. Voit käyttää jo olemassa olevia mainoksia tai pyytä meiltä tarjousta äänimainoksen tuotannosta. Saat meiltä varmasti kilpailukykyisen hinnan myös tuotannosta. Huomaa, että meillä tuotettuja äänimainoksia voit käyttää myös muissa medioissa.

Voi. BoxJam -päätelaite on suunniteltu ohjaamaan myös näyttöjä. Näin voit samalla laitteella ohjata musiikkia ja näyttöjä my.boxjam -palvelussa omalta koneeltasi todella edullisella kuukausihinnalla. Mikäli yritykselläsi on useita toimipisteitä, voidaan kaikkien toimipisteiden päätelaitteet liittää yhteen käyttäjätiliin. Näin voit jakaa saman materiaalin ja musiikin kaikille toimipisteille.

Kyllä. Voit soittaa musiikkia suoraan my.boxjam.fi portaalin kautta tietokoneella tai mobiililaitteella. Portaalin kautta käytettäessä pitää kuitenkin muistaa, että kaikki häiriöt internetyhteydessä vaikuttavat musiikin soittoon. Mikäli nettiyhteytesi on jatkuvan kovan rasituksen alaisena tai siinä on esiintynyt häiriöitä, suosittelemme BoxJam- päätelaitteen hankintaa. Päätelaitteen avulla saat halutessasi käyttöösi myös kaikki lisäominaisuudet, kuten mahdollisuuden omien äänimainosten toistamiseen.