Yritys

Huomasimme, että suurten tekijänoikeuskulujen vuoksi moni yritys jättää musiikin tiloistaan kokonaan pois ja tämä taas vaikuttaa negatiivisesti suoraan asiakkaan kokemukseen ja ostopäätöksiin. Aloimme selvittää vaihtoehtoisia tapoja ja näin syntyi Boxjam. Me maksamme tekijänoikeusmaksut asiakkaidemme puolesta artisteille, jolloin niin asiakas kuin artistikin voittaa. Radiosoitosta kun vain suurimmat hitit saavat korvausta ja näin pienet loistavat artistit jäävät kokonaan ilman. Meidän palvelussamme jokainen artisti saa tasapuolisesti korvauksen musiikistaan.

Testasimme ja kehitimme palvelua ja musiikkia yli kahden vuoden ajan yhteistyökumppaneidemme kanssa ja vuonna 2017 tuote oli valmis suurelle yleisölle. Näin ollen voimme sanoa, että BoxJam on takuulla markkinoiden helppokäyttöisin ja samalla monipuolisin taustamusiikkipalvelu kaikkiin julkisiin tiloihin kuten kahviloihin, ravintoloihin ja myymälöihin, suurin kuin pieniin. Ja mikä parasta, palvelun käyttö ei vaadi tekijänoikeusjärjestöjen keräämän esityskorvauksen maksamista. Siksi voimmekin luvata, että se on myös markkinoiden edullisin. Tavoitteenamme on, että jokaisella on mahdollisuus soittaa hyvää musiikkia tiloissaan laadusta tinkimättä. Musiikki ei saa olla liian suuri kulu yrittäjälle, vaan se pitää saada edullisesti ja sen pitää tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. Tämän eteen teemme päivittäin työtä.

Laadusta ei siis tarvitset tinkiä, sillä musiikki on korkealuokkaisesti tuotettua kansainvälistä tasoa. Kirjastossamme on kymmeniä tuhansia kappaleita, joista musiikkitoimituksemme valitsee vain parhaat. Lisäksi valmiit musiikkikanavamme päivittyvät automaattisesti ja uusia kappaleita lisätään säännöllisesti. Voit myös räätälöidä palvelun täysin oman konseptisi mukaiseksi sekä lisätä musiikin joukkoon mainoksia ja ilmoituksia. Palvelun käytöstä olemme pyrkineet tekemään mahdollisimman helppoa – jotta sinä voisit keskittyä olennaiseen.

Liity mukaan kasvavaan joukkoomme nauttimaan hyvästä fiiliksestä! Lisätietoja BoxJamista voit tiedustella suoraan asiakaspalvelustamme yhteydenottolomakkeella