Nyt loppui rahan polttaminen

by BoxJam
in Uutiset
Osumia: 5

Irtisanomme sopimuksemme Ropo Capital Oy:n kanssa ja siirrymme käyttämään omaa laskutusjärjestelmäämme palveluntarjoajamme toistuvien huonojen käytäntöjen vuoksi perintä- ja laskutusasioita koskien. Toivomme voivamme näin palvella paremmin asiakkaitamme ja tarjota reilua meininkiä myös laskutusasioissa.

Liiketoimintamme tarkoituksena ei ole kerätä rahaa muistutusmaksuilla, koroilla ja huomautuksilla ja ymmärrämme, että välillä yrittäjän kassa on tiukilla. Tästä syystä emme jatka enää laskutus- ja perintäpalvelujen ulkoistamista lukuunottamatta aivan äärimmäisiä maksuviivästymisiä.

HUOMIOI SEURAAVAN LASKUN TIEDOT JA PÄIVÄMÄÄRÄ!
Kaikki laskut tulevat jatkossa suoraan BoxJam Oy:ltä. Huomioi maksaessasi muuttunut tilinumero sekä viitenumero. Otathan heti yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli huomaat laskussa virheitä.

LASKUJEMME PÄÄASIALLINEN LÄHETYSTAPA ON SÄHKÖINEN LASKU
Joidenkin asiakkaidemme kohdalla olemme päivittäneet laskun lähetystavan automaattisesti sähköiseksi mikäli yrityksen sähköiset laskutustiedot ovat haettavissa TIEKE:n verkkolaskuosoitteistosta www.verkkolaskuosoite.fi. Olethan yhteydessä mikäli olet saanut laskummme sähköisenä mutta haluat sen edelleen postitse.