Don't let the music stop!

by BoxJam
in Uutiset
Osumia: 1037

Koronavirus vaikuttaa tällä hetkellä kaikkien elämään ja vaikutukset tuntuvat erityisen vahvasti ravintola- ja palvelualalla. Koska toimimme itse näiden alojen palveluntarjoajana haluamme kantaa kortemme kekoon ja lievittää tilanteesta aiheutuvaa taloudellista haittaa asiakkaillemme. Emme ole itsekään tilanteelle immuuneja, mutta uskomme että kaikesta selvitään yhteen hiileen puhaltamalla!

Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme päättäneet tarjota uusille asiakkaillemme palvelun veloituksettoman käytön aina kesäkuun loppuun saakka. Kun teet tilauksen nyt, saat palvelun heti käyttöösi ja laskun vasta heinäkuussa* Palvelusopimuksen kesto on 12kk ja jatkuu 1.7.2021 saakka.

Niille asiakkaillemme joiden sopimus on päättymässä ennen 1.7.2020 tarjoamme 15% alennuksen vuosisopimuksen hinnasta mikäli palvelua jatketaan. Jatkon voi tehdä kirjautumalla osoitteeseen my.boxjam.fi omilla tunnuksilla ja valitsemalla sivun alareunasta "Uudista tilaus". Huomaa, että alennus ei näy tilausta uudistaessasi, mutta huomioimme alennuksen kaikissa 19.3.2020 - 1.7.2020 tehdyissä uudistuksissa laskutuksessa.

Haluamme olla mukana tasoittamassa asiakkaillemme tilanteesta mahdollisesti johtuvaa taloudellista kuormitusta ja järjestämme mieluusti mahdollisuuksien mukaan maksusopimuksia myös pitkäaikaisille kuukausilaskutussopimuksella palvelua käyttäville asiakkaillemme. Pyydämmekin olemaan mahdollisimman nopeasti yhteydessä laskutukseemme osoittella laskutus@boxjam.fi kaikissa laskutusta koskevissa asioissa.

*) Palvelusopimus on määräaikainen sopimus joka sisältää veloituksettoman palvelun käytön 31.6.2020 saakka. Veloituksettoman jakson jälkeen sopimus on voimassa 1.7.2021 saakka. Palvelusopimuksen arvo laskutetaan 1.7.2020 jälkeen seuraavalta 12 kk ajanjaksolta palveluhinnaston mukaisesti (alle 50 neliön liiketilat 149e/12kk, 51-100 neliön liiketilat 199e/12kk, 101-500 neliön liiketilat 299e/kk, 501-5000 neliön liiketilat 399e/12kk) Liittymismaksu 99,00e laskutetaan normaalisti uuden tilauksen yhteydessä.

Uusi Naantalin Metsätähti on kotoisa lounaspaikka jossa paukkupakkasilla laitetaan takka tulille

by BoxJam
in Uutiset
Osumia: 8917

Tammikuussa aloittanut Naantalin Metsätähti Soinisissa täyttyy arkisin lounasasiakkaista ja välillä yrittäjäpariskunta Susanna ja Patrik saavat tehdä tosissaan töitä. Paikan suosion ymmärtää, sillä vastavalmistuneessa kodikkaassa kahvila-ravintolassa on helppo viihtyä. Ruokasali on komealla puupaneelilla verhoiltu ja nurkassa takka lämmittää pahimmilla pakkasilla. Isot ikkunat antavat auringon suuntaan ja kesällä avautuu myös ruokasalin jatkeena toimiva terassi.

Lue lisää